Eşmebaşı İlkokulu

WEB https://esmebasiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : EŞMEBAŞI KÖYÜ YILDIZELİ SİVAS
VİZYON : Eğitim öğretim imkanlarından bütün öğrencilerimizi eşit şartlarda buluşturup,anne baba şefkati taşıyan idealist öğretmenlerimizce teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak geleceğe yönlendiren bir sistem kurup çalışmak.
MİSYON : Önyargısız, eleştiren, dürüst, kendine yeten ve güvenen, çevresindeki imkânları iyi kullanan, öğrendiklerini günlük hayatına uygulayan, karşılaştığı sorunlarla baş edebilen… Zihninde; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir eğitim-öğretim anlayışını benimseyen, medeni öğrenciler yetiştirmeyi hedef almış bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR : 0

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Köyümüze hafta içi günlerde köy minibüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Köyümüz yaklaşık 160 hane olup,Köyümüzde 1 İlkokulu, 1 Ortaokul,1 Sağlık Ocağı ve 2 tane Cami Bulunmaktadır
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Yıldızeli İlçesine 50 Sivas iline ise 95 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :